Hoppa till sidans innehåll

Inbjudan


Välkommen till den 31:e upplagan av Stonehill Games!

Fjolåretss lyckade koncept med trekamper här för att stanna!

Det ska vara enkelt att tävla i friidrott och som nybörjare ska varken aktiva, föräldrar eller ledare behöva lägga en heldag på en friidrottsarena med lång väntan mellan grenarna. Därför införde vi ifjol trekamper i klasserna 9 till 12 år. De tre grenarna genomförs på några timmar, vilket är positivt då de aktiva får tävla brett och intensivt och föräldrar och ledare kan medverka i högre grad.

För trekamperna gäller följande tävlingsformer:

  • 4 försök i kast/längd för alla.
  • Endast mätning av de längsta kasten i boll/spjut mha markeringsflaggor för att hålla tempot i tävlingen.
  • Resultaten omsätts till poäng enligt en poängtabell.
  • Deltagarmedaljer till alla tävlande.
  • Aktiv som uteblir till start vid en gren kan fortsatt delta i kvarsående delar av sin trekamp men kan ej få placering i slutreslutat.
  • 2 st 3-kamper för P/F 11 och 12. För dessa klassar erbjuder vi två st trekamper - en på lördagen och en på söndagen. Som aktiv och klubb kan man ställa upp i bara ena eller varför inte båda?
  • 3-kamp för P/F 9 och 10. De nya klasserna P/F 9 och 10 år kommer att tävla i trekamp med en löp- en hopp- och en kastgren. Lätt för tränare och föräldrar att följa alla sina aktiva som genomför hela tävlingen på några timmar.

Övriga grenar anpassade efter säsongen

  • Programmet för P/F 13 och 14 anpassat efter GM-programmet. För de aktiva som vill slipa på de grenar som finns på GM, finns möjligheten att slipa på detta här.
  • Mångkampsgrenarna i P/F 15 upp till M/K finns med. Samtliga grenar som finns i programmet för mångkamps-SM två veckor senare i klasserna P/F 15 till M/K finns med i programmet. Så en utmärkt tävling att slipa på formen inför detta.
  • Seniorgrenar. För alla seniorer som fortfarande vill få ut det bästa av toppformen i slutet på säsongen, finns sju grenar att välja på i programmet.

 

Grenprogrammet och anmälan

Sista dag för ordinarie anmälan är torsdag 22/8, därefter till dubbel avgift i mån av plats. Till anmälan och grenprogrammet>>

Priser

Medalj till de tre främsta i P/F 15-17, till de sex främsta i P/F 14-13 och till samtliga deltagare i P/F 9-12. Prisutdelning direkt i anslutning till avslutad gren.  

Servering

Vår kiosk är öppen hela dagen och grillen tänds på förmiddagen, där vi serverar Stonehillburgare med tillbehör. Du kan betala med swish i kiosken.

Övrig info

Såsom tidsprogram, startlistor och PM, läggs ut på hemsidan ca 1 v före tävling.

Frågor?        

Kontakta oss på This is a mailto link.

Uppdaterad: 27 AUG 2018 16:58 Skribent: Ulf Petersson
Epost: Adressen Gömd

 

Samarbetspartners

 

 

Andra arrangemang i Lerum: